Скандально відома кримська "прокурорка" та депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська в інтерв’ю українському журналісту розповіла про анексію Криму, про те, чи вербувала її ФСБ РФ, про санкції проти неї, війну на Донбасі, зраду Батьківщини, про колишнього й нинішнього президентів України Віктора Януковича та Володимира Зеленського, любов до останнього російського імператора Миколи II і президента РФ Володимира Путіна.

Поклонська, фото: youtube
Поклонська, фото: youtube

Належну оцінку діям колишнього "прокурора" анексованого Росією Криму, депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської нададуть українські правоохоронні органи та органи міжнародного кримінального правосуддя. Про це написав у соцмережі Facebook постійний представник Президента України у Криму Антон Кориневич, коментуючи вчорашнє інтерв’ю Поклонської.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

В Україні проти Поклонської відрили кілька кримінальних проваджень, зокрема її підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та державній зраді. В Україні вона перебуває в розшуку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

З його слів, особи, які своїми діями напряму сприяли окупації частини території України, "не можуть та не будуть вважатися голосом кримчан, бо спотворюють факти та істину у своїх твердженнях".

"Належну оцінку діям громадянки України Поклонської Н. нададуть українські правоохоронні органи та органи міжнародного кримінального правосуддя", - підкреслив представник Президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська "привласнила" День Перемоги та зробила гучну заяву про ветеранів – "Завдання покоління…"

Як повідомляв Знай.uа, Поклонська "заспівала" про любов українцям, у Зеленського відреагували миттєво.

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе".