Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій. Кароліна трепетно привітала чоловіка Віри Брежнєвої, відомого композитора Костянтина Меладзе з днем народження 11 травня, адже артистові виповнилося 57 років. Виконавиця показала уривок з виступу на фестивалі "Жара", де виконала хіт "Небеса" в рожевій міні-сукні з глибоким декольте.

Небеса 🙌🏻 З Днем народження, дорогий Костя @meladzemusic! Всі твої пісні наповнені глибоким змістом і особливою красою! Будь коханим і щасливим!

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже сподобалося як ви виконали її😍пісня набула нового звучання! Шикарне виконання ❤️", "Господь обдарував від душі, голос, краса🔥", "Кароліночка своїм прекрасним голосом Ви прикрашаєте будь-яку пісню і надаєте їй особливого звучання🙏😍❤️
Великий талант і умнічка🙏😘 Захоплююся!❤️", "Це прекрасна пісня, що стала ще краще у вашому виконанні😍💔", "Каролііііна! ШОКУЄТЕ своєю харизмою", "Обожнюю цю пісню у вашому виконанні❤️", "Шикарна😍🤤 Кожна пісня у вашому виконанні звучить по-особливому ❤️".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.