У вівторок, 12 травня, на Донбасі знову було неспокійно. Проросійським екстремістам, як відомо, закон не писаний, і дотримуватися режиму тиші, передбаченого Мінськими угодами, вони не збираються. На цей раз “війська” самопроголошених псевдореспублік відкрили вогонь в районі села Кримське. Обстріл проводився з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

ЗСУ, фото ООС
ЗСУ, фото ООС

В результаті обстрілу був поранений один з українських військовослужбовців. Його зачепило осколком від розірвався гранатометного снаряда. Однак для нашого воїна все обійшлося. Йому була оперативно надана перша медична допомога, після чого його швидко евакуювали до лікарні. Поточний стан бійця оцінюють, як задовільний.
Атакуючі окупанти отримали гідну відсіч від військових ООС. Ворог був зустрінутий вогнем, після чого був змушений відступити. Втрати терористів на даний момент уточнюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ВСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатилися безпілотником і двома вантажівками. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", від Павлополя до Авдіївки — армія Путіна запустила проти ВСУ гранатомети і піхоту, звіт ООС. 11 травня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню

Також Знай.uа" писав, окупанти на Донбасі застосували проти ВСУ безпілотник і поплатилися вантажівкою, звіт ООС. Прес штаб ООС опублікував зведення станом на 07:00 08 травня 2020 року.