12 травня в 22:00 на офіційному YouTube-каналі "Євробачення" відбудеться перший онлайн-концерт учасників конкурсу. Так, YouTube і Європейський мовний союз (EBU) разом створили онлайн-проект Eurovision Song Celebration 2020 у двох частинах. Про це йдеться в повідомленні на сайті конкурсу.

Через пандемію проведення Євробачення стало неможливим, тому в рамках проекту будуть представлені всі пісні виконавців Євробачення 2020, а також інтерв'ю з виконавцями, відео від шанувальників шоу та інші сюрпризи.

Учасники перших двох онлайн-концертів виступатимуть згідно з результатами жеребкування. Виступ гурту Go_A відбудеться у другий частині.

Крім того, разом з Україною в прямому ефірі пісні представлять Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Північна Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль і Бельгія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що традиційного голосування за учасників не буде.

Друга частина шоу пройде 14 травня в 22:00. Також 16 травня відбудеться спеціальний онлайн-концерт під назвою "Євробачення: Європа сяє світлом" за участю гуртів з Нідерландів.

Онлайн-трансляція концерту "Євробачення-2020"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Європейський мовний союз не виключає можливості проведення альтернативного шоу замість пісенного конкурсу "Євробачення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A поїдуть на "Євробачення-2021" з новою піснею, що готують переможці нацвідбору.

Також портал Знай.uа писав, що Go_A зможе представити Україну на "Євробаченні" наступного року без участі в новому національному відборі.