Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам кілька спекотних кадрів з нової фотосесії, на яких з'явилася в досить відвертому образі.

На першій фотографії Ані Лорак з'явилася в загадковій темній кімнаті, вона сидить за столом і не гарно позує. На ній елегантне чорне плаття оригінального фасону, яке красиво підкреслило пишне декольте і оголила плечі. На другому і третьому знімках співачка позує у витонченому червоному платті, декорованому квітами і намистинами, яке також ледь утримує декольте. Її волосся красиво укладені, а на обличчі акуратний макіяж, образ доповнюють цікаві прикраси. Фани в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.