35-річна американська співачка Кеті Перрі отримала незвичайне послання від своєї ще не народженої доньки в День матері. Співачка опублікувала у своєму Instagram-акаунті відео з УЗД їх з Орландо Блумом дитини.

"Коли ваша донька, яка ще не народилася показує середній палець з утроби, ви розумієте, що на вас чекає, – написала наречена Орландо Блума, додавши хештег #happymothersdaytome ("З Днем матері мене").

До речі, нещодавно вийшов випуск спеціального шоу The Disney Family Singalong, в якому Кеті з'явилася в костюмі мами слоненяти Дамбо. Артистка виконала пісню Baby Mine. Роль самого Дамбо дісталася її улюбленцю – пуделю на прізвисько Наггет.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я точно не знаю, що значить бути матір'ю. Хоча я завжди виявляла материнську турботу по відношенню до своїх друзів та шанувальників. Але я знаю, що збираюся перейти на наступний рівень. Маля навіть штовхається, коли виступи конкурсантів шоу хороші. Так що нехай вони будуть хорошими, але не занадто хорошими, тому що це досить боляче", - сказала Кеті на шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кетті Перрі розкрила новину про свою вагітність від Орландо Блума з допомогою ніжного кліпу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кеті Перрі, яка не так давно здобула особливе призначення від принца Чарльза, втратила свідомість прямо на вулиці.

Також портал Знай.uа писав, що відомо про найгучніші романи голлівудського красеня Орландо Блума.