Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нові фото і розповіла, що побувала на ефірі у Урганта.

На першому фото Крістіна з'явилася в закулісся студії шоу "Вечірній Ургант" з букетом у руках. На ефір вона прийшла в стильному зеленому костюмі з чорним топом, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. на другому знімку Асмус позує вже з Іваном Ургантом і ще одним гостем цього ефіру. У підписі до публікації актриса написала: "Я вже в 6 разів на @vecherniy_urgant, але кожен раз пекельне хвилювання. Редактор сказала, що хвилюються абсолютно все, крім Володимира Володимировича Познера, Микити Сергійовича Михалкова та Андрія Сергійовича Кончаловського. Ну, тоді все ок. Сьогодні! О 23:25 дивіться нас з @kislomolochniy у "Вечірній Ургант" на @1tv".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.