Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram.

Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя заінтригувала фанатів новим хітом – співачка опублікувала фрагмент майбутнього кліпу і анонсом прем'єри.

Ролик починається з підпису на білому тлі "Спогади NK". Далі в кадрі можна побачити і саму Настю – вона кружляє в танці на тлі красивого морського пейзажу в кокетливому леопардовому вбранні, а її пишні кучері зібрані в недбалу зачіску. У підписі до відео Каменських написала:

"Три дні до прем'єри #NKвоспоминания. Дуже чекаю, щоб поділитися цією роботою з вами! В ній стільки радісних і щасливих для мене моментів! Скоро все побачите самі". Фани в захваті від нової публікації зоряної красуні, і вже з нетерпінням чекають її нового хіта.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нещодавно знаменитість виставила забавне ранкове селфі з їх з Потапом собачкою Мімі, яку так обожнюють фанати. Так, артистка позувала, лежачи на ліжку у толстовці-оверсайз ніжно-рожевого кольору і з маскою на обличчі, розповівши трохи про свої ранкові ритуали і заінтригувавши новою піснею "Спогади", а також іспаномовним альбомом.

Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, які разом з дружиною сиділи в тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам яскраве фото, яким показав, як відсвяткував день народження з Настею Каменських.

На новому фото парочка відображена в красивій локації з сріблястими дискошарами, кульками і блискучим декором. Потап позує в чорних брюках з білою сорочкою і чорною краваткою, поверх якої накинув темну куртку. Настя Каменських з'явилася перед камерою в темних блискучих штанях і білій кофтині, її волосся зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Олексій написав: "По-домашньому з @kamenskux #hbd". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Потапа, засинаючи парочку компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.