Українські школярі вже два місяці зачинені на карантин. Діти навчаються дистанційно, з допомогою так званої "Всеукраїнської школи онлайн". Здебільшого вчителі чемно дають завдання школярам віддалено, ті виконують і скидають готову роботу, однак трапляються винятки.

Так, в одній столичній школі відпочатку карантину вчителька початкових класів припинила виходити на зв’язок з батьками школярів. Небайдужа мама одного з учнів схвильована ситуацією. Про це стало відомо завдяки публікації Олени Бондаренко в мережі Facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Шановні батьки, хто зіткнувся з проблемою відсутності взагалі дистанційного навчання у школах на період карантину? У школі 221, Київ, вчитель молодших класів перестала виходити на зв'язок з початку карантину, жодного дистанційного уроку з основних предметів було проведено не було, учитель завдання не висилає. Вибили заняття з англійської за zoom - все відмінно, але інших уроків немає. Подзвонила в райвно - виявляється, школи не зобов'язані забезпечувати дистанційну освіту - дивіться ТВ, а там як вийде в кого. Буду телефонувати до Управління освіти, хочу підготуватися", - пише Євгенія Кашпарова.

Школа, фото YouTube
Школа, фото YouTube

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У активістів жінка цікавиться, чи є якісь постанови, укази, закони, що зобов'язують школи все-таки забезпечити дистанційне навчання в хоч якійсь формі на період карантину? За її словами, завдання у вайбер - з математики урок 17 - це не дистанційне навчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальний підручник з релігійним контентом "Основи сім'ї" повертається до українських шкіл, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа батьки втрачають роботу, діти не ходять до школи — Італія поділилася болючим досвідом карантину, урок для України.

Знай.uа писав, в Дніпрі неадекватний підліток відкрив вогонь по живих мішенях - "Іди сюди...".