Британка станцювала зі своїм другим чоловіком на обох своїх весіллях.
Перший раз Наталі Перрі побачила офіціанта Фреда Касу під час святкування свого весілля, що проходила на одному з пляжів Криту в 2012 році. Тоді дівчина, яка забрела разом з друзями в місцевий ресторан, танцювала з ним традиційний грецький танець.

Офіціант, фото Instagram
Офіціант, фото Instagram

Вдруге молоді люди побачилися в 2017 році, коли шлюб Наталі дав тріщину. Перрі вирішила зайти в той самий ресторан, де колись святкувала своє весілля, і знову зустріла Фреда.

Решту свого відпочинку, Наталі не розлучалася з Касу. Але й після завершення відпустки, молоді люди продовжили підтримувати спілкування. Тому наступну свою подорож дівчина відправилася разом зі своїм новим коханим.

Офіціант, фото Instagram
Офіціант, фото Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

А в 2017 році Фред переїхав в Глостершир, де Перрі жила і виховувала двох дітей від першого шлюбу. Пара оселилася в будинку батьків Наталі. А коли в 2019 році дівчина нарешті отримала офіційне розлучення від свого колишнього чоловіка, молоді люди поспішили зареєструвати свій шлюб.

Молодята щасливі несподіваній долі, що звела їх разом, а Наталі дивується, як це їй вдалося потанцювати зі своїм другим чоловіком на обох своїх весіллях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легенди минулого століття - архівні фото ідеальних жінок змінять уявлення кожного.

Знай.uа писав, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.