Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка приготувала з українцями в прямому ефірі апетитну смажену камбалу з ікрою і засолила ще одну частину ікри в домашніх умовах. Також Ольга видала кілька власних хитрощів для смачної і соковитої страви - від розбирання до самого процесу смаження.

Готуємо разом. Камбала смажена. Засолювання ікри в домашніх умовах Смажена риба ну що може бути простіше? Виявляється, і тут є свої хитрощі. Поділися секретом, як правильно обробити і посмажити камбалу на сковороді, щоб при цьому вона була смачна та соковита. Беріть на замітку! поділилася рецептом Полякова

Фолловери почали дякувати Поляковій: "Можна нескінченно дивитися на три речі: як тече вода, горить вогонь і готує Королева👏", "Не заточений ніж.Значить у Олі Немає коханця!!!!)))і любить тільки Вадюсю.)))", "Оля ти вогонь ! Молодець ,для камбали ножиці треба і проблем немає 🔥🔥м'ясо дуже смачне,,,", "Оля, молодець!!! 👍👍👍Господиня! Завжди милуюся👍👍👍👏👏👏❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.