У Атлантичній Раді США насторожились після масових звільнень компетентних кадрів з Кабміну. Великі обіцянки президента України Володимира Зеленського почали напружувати довірливість. Він сказав, що хоче результатів, і його перша команда не показала їх. Про це пише один з найбільших американських аналітичних центрів, працює з владою США і НАТО.

Джерело: видання Аtlanticcouncil.org.

"Ми отримали достовірний звіт про те, що може бути розпочато розслідування проти доктора Уляни Супрун, яка провела чудову роботу на посаді виконуючого обов'язки міністра охорони здоров’я та спробувала реконструювати нестабільну систему охорони здоров'я в Україні", - йдеться у повідомленні.

Уляна Супрун, фото YouTube
Уляна Супрун, фото YouTube

Atlantic Council по суті визнає, що Сурпун є громадянкою США, а значить вона не мала права займати посаду в. о. міністра охорони здоров’я.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Будь-які цькування Супрун або її чоловіка, обох громадян США, викликають здивування у Вашингтоні та Європі. На горизонті є й інші тривожні знаки. Реформатори переживають, що триває реванш, і державна служба, медична, антикорупційна та фіскальна реформи піддаються нападу.

Супрун, фото з вільних джерел
Супрун, фото з вільних джерел

У США впевнені, що Заходу потрібно говорити голосно і стежити за Києвом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше перечепились через коронавірус — Ляшко пояснив зміну курсу медреформи Супрун.