Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський розповів про заяву прем'єр-міністра України Шмигаля і зазначив, що їх всіх треба посадити. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Засів цей парламент. Як би всіх їх посадити? От би взяти всіх і посадити, як картоплю. У прем'єр-міністра Шмигаля, який мабуть ще слабший, ніж попередній кіндер сюрприз, питають "а коли буде 500 тисяч робочих місць?", він робить паузу і каже – "я не знаю що відповісти". Ви знаєте, а я не знаю, що сказати вже, тому що цих людей веде за ручку президент країни Володимир Зеленський, ставить і каже: ось Шмигаль, він прекрасний, зараз я додам до нього Саакашвілі і ця солодка парочка поведе нас до світлого майбутнього. Ось Альоша кіндер-сюрприз Гончарук, він прекрасний, найкращі рекомендації з гей-клубів і ми поведемо вас до щасливого майбутнього", - говорить Пальчевський.

Він обурюється позицією уряду і не розуміє, як так можна ставитись до власного народу.

"Вони що думають, що українців можна взагалі змішати з лайном? Вони думають, що їх не посадять? Влада, яка прийде наступна, вона буде займатися одним – вона посадить всіх сьогоднішніх. І садити їх потрібно довічно, у повчання нащадкам. Ось таке у мене парламентсько-президентське послання", - розповів Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував Кличка за проект під назвою "Зоопарк"

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський жорстко розкритикував "зеленого" керівника Інституту нацпам'яті через 9 Травня.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський жорстко розкритикував "зеленого" керівника Інституту нацпам'яті через 9 Травня.