Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому позував в їх з Наташею спальні, на ліжку, по'їдаючи яблуко і примірявши чорний халат. Так, артист показав, як коротає вечори з їх маленьким улюбленцем, собачкою породи померанський шпіц по кличці Їжачок. Сама ж Корольова, яка знімала ролик, розчулювалася на задньому фоні, називаючи чоловіка і песика "сімейною ідилією".

Няшнофобам не дивитися!😁 пожартував Тарзан

Фолловери залишилися в захваті: "Диво якесь 😍 Як іграшковий 💖 Єдина істота в світі, який не зрадить і не зробить підлість", "Яке диво!!!! Славний!!!👍👍👍", "Пупсик солодкий! А як посміхається...😍", "Така няша))) сама милота)))", "Няшність зашкалює)))😻🌟", "😍😍😍і правда няшкі", "Серьога з Наташею в майбутньому будуть самі суперпупермега круті бабуся і дідусь, вашим онукам з вами нудно точно не буде😂", "Гарненькі. Хочеться погладити".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.