В Російській Федерації сталася вельми жахлива історія. Вихователька притулку для дітей і підлітків, які залишилися без піклування батьків, нацьковувала учнів для відео і викладала ролики в свій Instagram-аккаунт.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

З відео випливає, що співробітниця соцпритулку Аділя Нурулліна спровокувала конфлікт між маленькими хлопчиком і дівчинкою, які хотіли скористатися однією і тією ж іграшкою. Хлопчик заявив, що ця іграшка "його", а вихователька сказала йому: "Тут нічого твого немає". Після цього вона наказала дівчинці вдарити його по обличчю, що та і зробила, а соцпрацівник у відповідь засміялася і вигукнула: "А-ха-ха, я пожартувала!".

Крім того, до ролику потрапила дівчинка років десяти, яка ховалася від камери під парту, а співробітниця, яка знімала відео на смартфон, ображала її нецензурними словами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Навіщо ви мене знімаєте?", - обурено запитала у дівчини одна з вихованок. "Зараз я тебе знімаю, а в майбутньому тебе зніматимуть", - примовляла дівчина. Під роликом вона підписала: "Я з тих училок, які знають, що учень виросте повією".

Стриптизерка-вихователька з Уфи, скріншот: Instagram
Стриптизерка-вихователька з Уфи, скріншот: Instagram

Стриптизерка-вихователька з Уфи, скріншот: Instagram
Стриптизерка-вихователька з Уфи, скріншот: Instagram

Стриптизерка-вихователька з Уфи, скріншот: Instagram
Стриптизерка-вихователька з Уфи, скріншот: Instagram

В мережі також з'явилися кадри, де вихователька грубо розмовляє з дітьми, принижує їх, лається матом і знімає те, що відбувається на відео. Одну з дівчаток вона називає дурепою, в той час як та залазить під парту і ховається.

"Трохи про прекрасну роботу", — так сама вихователька описує ролик.

Варто також зазначити, дівчина часто викладала знімки дуже відвертого змісту, за що деякі видання відразу ж назвали її "стриптизеркою". Втім, на одному з фото Нурулліна дійсно позує біля пілона в нижній білизні і босоніжках на високих підборах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, їжу замовляли? Стриптизерки вміло підлаштувалися під коронавірус, гаряче відео.

Як повідомляв Знай.uа у Києві коронавірус "зняв" з пілонів гарячих танцівниць, чоловіки ридають.

Знай.uа писав, "Пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті і проституції: "Вважала себе шматком м'яса".