Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка поділилася з українками одним із власних секретів краси і молодості. Виявляється, зірка захоплюватися не тільки спортом, але й виділяє 20 хвилин на день на самомасаж. Ольга зробила його в прямому ефірі, позуючи лише в білосніжному махровому рушнику на голе тіло.

Самомасаж обличчя і шиї. Докладне відео! Красуні! Як і обіцяла, ділюся з вами секретом, як надовго зберегти молодість шкіри і поліпшити її зовнішній вигляд за допомогою корисних технік самомасажу! Мінус 10 років за 20 хвилин в день ❤️ поділилася порадами Полякова

Фолловери почали дякувати Ользі: "Талановита людина талановита в усьому. У вас все виходить дуже професійно.👏", "Оля,я Вами захоплююся👍😘🌺", "Моя хороша, дякую. Обожнюю Вас. Забрала в закладки", "Без макіяжу ти зовсім інша", "Олю, дякую за секретики краси, це як раз те, що я шукала. Сьогодні ввечері буде вдома міні-спа)))", "Личко просто супер!!!".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.