У Верховній Раді під час голосування раптово загорівся пульт. Загорання сталось на робочому місці нардепа від "Слуги народу" Максима Ткаченко.

У середу, 13 травня, голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив 30-хвилинну непланову перерву в позачерговому засіданні парламенту з технічних причин.

Справа в тому, що в "слуги народу" Максима Ткаченко загорівся пульт під час голосування у Верховній Раді. Про інцидент повідомив його колега по фракції Олександр Качура у своєму Telegram.

За словами нардепа, пульта для голосування раптом задимівся. В залі Верховної Ради почалася штовханина. У парламенті оголосили перерву на 30 хвилин.

Качура оприлюднив відповідне відео. На кадрах видно, як з пульту для голосування йде дим. Хтось із нардепів крикнув: "Ткаченко горить!". А інший голос відповідає: "Скотина! Треба ходити на засідання!".

До слова, місце Ткаченка знаходиться поруч з місцями керівників фракції "Слуга народу" - глави Давида Арахамія і зама Олександра Корнієнка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У своєму пості Качура також написав, що вранці говорив віце-спікеру Ради Руслану Стефанчук, що в залі пахло розплавленою проводкою.

Нардеп також опублікував відео, на якому пульт Ткаченка ремонтує чоловік з набором інструментів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, велюровий Тищенко за "відкриття" київського метро отримав порцію попереджень

Як повідомляв портал Знай.ua, заступник голови ОП розповів про відносини Зеленського з Коломойським

Також Знай.ua писав, прессекретарка Зеленського Мендель залякує українців новою загрозою