У середу, 13 травня, з'явилася інформація про те, що хакерська група REvil (Sodinokibi) атакувала знаменитостей – Мадонну, Леді Гагу, Нікі Мінаж, а також Брюса Спрінгстіна.

Роздобути зловмисникам вдалося багато. Так, в їх руках опинилися особисті дані, телефонні номери, особисте листування і навіть дані контрактів зірок. Хакери вже злили у відкритий доступ в мережі фрагмент одного з контрактів Мадонни.

Інформацію про атаку зломщиків підтвердила юридична контора Grubman Shire Meiselas & Sacks, передає видання NME.

Варто відзначити, що найчастіше зловмисники шантажують жертв отриманою інформацією, погрожуючи викласти її в Інтернет. Однак поки що зірки ніяких вимог не отримали.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Отримати доступ до особистої інформації хакери намагалися з допомогою шпигунських програм. Через них вони розсилали в ті ж месенджери повідомлення від імені журналістів і представників гуманітарних організацій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мільйонерка Леді Гага залишила старого батька з боргами в розпал карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, YouTube затіяв всесвітній випускний, розважати дітей будуть Барак Обама, Майлі Сайрус і Леді Гага.

Також портал Знай.uа писав, як насправді виглядають зіркові теледіви.