Дочка Ніни Матвієнко Антоніна вирішила піти по стопах своєї відомої мами, і також стала співачкою. Зараз вона досить відома в Україні, і у неї чимало шанувальників. Передплатники Тоні Матвієнко в Instagram могли побачити архівне фото, на якому вся родина Матвієнко в зборі, і дізнатися, як виглядала Ніна Митрофанівна в молодості.

Тоня опублікувала чорно-біле фото, де їй всього 4 рочки, а її мамі – 39. Також на фотографії зображені її батько і старший брат. Сама дочка легендарної української співачки зазначає, що вона більше схожа на папу, ніж маму. На фотографії всі члени сім'ї посміхаються, і тільки маленька Тоня виглядає серйозною і навіть трохи похмурою.


Зараз Тоні Матвієнко 39 років, і у неї є чотирирічна донька, яку назвали Ніна, в честь бабусі. “Я тут така, як Ніна, а мамі стільки ж років, скільки мені зараз” – таку лаконічну підпис в Instagram залишила Тоня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудрий рада шанувальникам.