Відомий блогер Антон Хондза розкритикував роботу офіційного Telegram-каналу Міністерства охорони здоров'я України. Так, нещодавно там з'явилася нативна реклама фонду глави МОЗ Максима Степанова.

"Фонд Максима Степанова запустив безкоштовну навчальну платформу з підготовки школярів до ЗНО “Be Smart”

Зараз на платформі представлено курси з 9 предметів: української мови, української літератури, фізики, хімії, географії, історії України, англійської мови, математики та біології.

Тести, завдання та відеоуроки є безкоштовними. Щоб отримати до них доступ, необхідно лише зареєструватися на платформі. Окрім навчальних матеріалів, на ресурсі також є рекомендації від учителів щодо того, що необхідно для успішного складання ЗНО.

📌Сайт має офіційний гриф МОН, а всі матеріали відповідають навчальним програмам", - йдеться у повідомленні каналу Коронавірус_інфо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот

Побачивши дану публікацію, Хондза з сарказмом натякнув на недобросовісну роботу каналу, який повинен "оперативно інформувати населення про коронавірус". Блогер зазначив, що це "піар особистого фонду Степанова".

"План такий – створюємо офіційний ресурси МОЗ для оперативного інформування населення про коронавірус, заганяємо туди мільйони людей – починаємо піарити особистий фонд Степанова. Наступний пост: Дівчата і хлопці, у двоюрідної племінниці Степанова є вільне віконце в суботу. Записуємось на ноготочкі", - зазначив він.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні злетять ціни на медпослуги, названо причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців порадували безкоштовними медпослугами, що потрапило до "халявного" списку.

Також портал Знай.uа писав, що українці отримають безкоштовні медпослуги 1 червня, МОЗ розширює перелік.