У середу, 13 травня, стало відомо про те, що Рада національної безпеки і оборони України схвалила рішення про продовження санкцій на три роки щодо російських інтернет-сервісів Mail.ru, ВКонтакте, Однокласники та інших. Відповідний проект указу вже передано президенту.

Так, проект указу про продовження блокування російських соцмереж і сервісів передали в Офіс президента. Про це йдеться в повідомленні прес-служби РНБО.

Наголошується, що члени РНБО розглянули пропозиції, внесені згідно з законом "Про санкції", та прийняли ряд важливих рішень. Зокрема, рішення про продовження санкцій щодо російських сервісів Mail.ru, ВКонтакте, Однокласники та інших.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російські соцмережі "ВКонтакте" і "Однокласники" заблокували в Україні три роки тому, і 15 травня заборона втрачає силу. Глава СБУ Іван Баканов запропонував продовжити блокування "Вконтакте" і "Однокласники" ще на 3 роки. За період дії санкцій українців у цих соцмережах стало в 3 рази менше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, засновник російської соцмережі "ВКонтакте" і популярного месенджера Telegram Павло Дуров оголосив про закриття блокчейн-проекту TON.

Також портал Знай.uа писав, як у Росії затримують за картинки Вконтакте.