Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нові фото і похвалилася, що побувала на ефірі в Урганта.

На фотографіях можна побачити, що актриса весело провела час у компанії відомих чоловіків, серед яких сам Ургант, а ще Дмитро Хрустальов і Олександр Молочников. На ефір Асмус прийшла в стильному зеленому костюмі з чорним топом, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж, на фото вона весь час посміхається. У підписі до публікації актриса написала: "Я тільки подивилася випуск. Нареготалась від душі. Насправді слова вгадувати було ппц складно – нічо не чути, Ваня артикулював жорстко, ще й борода Джона Траволти заважала, ваще не розібрати. Але було весело!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.