Нещодавно в ЗМІ прогримів скандал з Регіною Тодоренко – зіркова телеведуча в інтерв'ю висловилася з приводу домашнього насильства. Вона сказала, що жінка може бути сама винна, що її б'є чоловік, а розлучення на тлі домашнього насильства вже став приводом для хайпу. Таке висловлювання Регіни різко розкритикували в мережі, більш того, російський журнал Glamour позбавив телеведучу звання "Жінка року".

Сама ж Регіна, отримавши різку відповідь громадськості, попросила вибачення за свої слова. Крім того, після скандалу Тодоренко пожертвувала гроші на боротьбу з домашнім насильством та активно включилась у боротьбу з цим соціалним явищем.

Щоб привернути увагу до проблеми домашнього насильства, Тодоренко зняла фільм "А що я зробила, щоб допомогти?".

Регіна закликала дівчат не замовчувати проблему. І ті почали відправляти їй повідомлення, розповідати про особистий досвід.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"З деякими з писали жінок я навіть познайомилася, почала листуватися, дала свій номер телефону і сказала:« Якщо вам потрібна підтримка, ви можете до мене звертатися - я обов'язково щось зроблю, обов'язково вам допоможу", - каже Тодоренко.

Телеведуча зрозуміла, що не кожна постраждала від насильства жінка може щось зробити. І засуджувати їх за те, що вони терплять агресорів, Регіна не мала права. Адже і сама пережила подібне.

У віці 20 років у зірки був залицяльник, який також відрізнявся не самим адекватним поведінкою і дуже її ревнував.

"Йому було б простіше, якби я вдома була прив'язана до батареї - тільки тоді, здається, він був би спокійний. Якось ми гуляли, і до мене підійшов шанувальник, попросив сфотографуватися. На що мій молодий чоловік забрав у хлопця телефон і витягнув пістолет - у нього було з собою зброю, - направив на нас і сказав: "Так, ти від неї відійди, а ти сюди встала швидко". Я посміхнулася і сказала, нібито все окей: "Ой, ну чого ти, перестань". І настільки було вшито в мій мозок, що "нічого страшного, це не агресія, покричить і перестане". Зараз же я думаю: "Господи, а що б зі мною стало, якби я залишилася в цих хворих стосунках" - поділилася Регіна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тодоренко після скандалу пожертвувала гроші на боротьбу з домашнім насильством

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко після народження дитини повернулася до зйомок свого шоу

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко стала жінкою року за версією журналу Glamour.