Для багатьох чайні та кавові сервізи вже перестали бути цінністю. Якщо колись чайний або кавовий сервіз міг бути найкращим подарунком на весілля, то тепер люди часто викидають те, що дісталось їм у спадок від дідусів та бабусь. Ще складніше знайти застосування посуду щербатому, некомплектному або навіть розбитому - здається, це вже зовсім непотріб. Однак умільці та дизайнери мають купу ідей, які дадуть нове життя таким виробам.

Чашки стануть чудовими горщиками для рослин. Особливо вдало вони впишуться на кухні. Головне обережно зробити отвір у дні чашки, аби дозволити виходити зайвій волозі.

Даємо нове життя старому та битому посуду, фото vazhnoznat.com
Даємо нове життя старому та битому посуду, фото vazhnoznat.com

Якщо перевернути чашку для чаю догори дном, вийде дизайнерський плафон. Він не лише створить затишну атмосферу, але й економить гроші - фактично, це простий додаток до лампочки у патроні.

Також старі посудини стануть чудовою основою для оригінальних домашніх свічок. Хіба може бути щось більш вдале для романтичного вечора?

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото vazhnoznat.com
Фото vazhnoznat.com

Авжеж, повністю розбитому посуду знайди застосування особливо складно. Однак навіть зі шматків тарілки може вийти дуже цікава мозаїка.

Повторне використання посуду не лише економне, але й екологічно свідоме. Тому варто лише заохочувати експерименти зі старими речами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Небезпечно для життя: яких предметів на кухні необхідно позбутися

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ 5 речей, які псують вашу енергетику.

Також Знай.ua писав, Чорні коти, жовті квіти та розбите дзеркало: забобони, в які досі вірять українці