Український комік і шоумен Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, нещодавно потрапив у лікарню з інсультом головного мозку. Вчора, 13 травня, він закінчив лікування і покинув стіни медичного закладу. Про це артист повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram.

44-річний комік з валізою в руках записав відео на сходах клініки і в жартівливій формі повідомив, що нарешті вирвався на свободу: "Все! Відмотав свій визначений строк на лікарняному ліжку! Тепер свобода", – підписав короткий ролик Дядя Жора.

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

Дядю Жору забирати з лікарні приїхала його дружина Наталя Мічковська з кошиком квітів і запросила його ввечері в ресторан. Раніше артист зізнався, що шокований тим, що у нього стався інсульт головного мозку.

За словами коміка, він завжди вів активний спосіб життя, стежив за харчуванням та займався спортом. Однак насичений робочий графік дав про себе знати. Дядя Жора по повній навантажував себе, щоб кожен його час був ефективним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, у якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, потрапив у лікарню після інсульту

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини