Актриса і дизайнер Мері-Кейт Олсен розлучається зі своїм французьким чоловіком-банкіром П'єром Олів'є Саркозі, стверджуючи в юридичних документах, що він жорстоко вигнав її з будинку в Нью-Йорку в розпал пандемії. Про це повідомляє Page Six.

Олсен, 33 роки, який одружився на Саркозі, 50 років, в 2015 році - підписав повістку і подав скаргу на розлучення 17 квітня, коли

33 –річна Олсен подала на розлучення 17 квітня через п'ять років шлюбу, коли стало ясно, що "мій шлюб закінчився ... відносини розірвані безповоротно", судові документи подані до Верховного суду Нью-Йорка.

Зараз вона просить суд дозволити їй подати клопотання про термінове розлучення, заявляючи: "Мій чоловік розірвав договір оренди на нашу резиденцію в Нью-Йорку… без моєї згоди. Це заява терміново, тому що мій чоловік чекає, що я поїду з нашого будинку в понеділок, 18 травня 2020 року, в центрі Нью-Йорка, що перебуває на карантині через COVID-19".

Вона також стверджує, що звернулася до адвоката Саркозі та її орендодавцю з проханням залишитися після 30 травня.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Я в жаху від того, що мій чоловік намагається позбавити мене вдома, в якому ми жили, і якщо він досягне успіху, я буду не тільки втратити свій будинок, але я ризикую втратити і свою особисту власність", - говорить дизайнер.

Олсен стверджує, що з-за пандемії вона не може "шукати іншу квартиру прямо зараз, не кажучи вже про те, щоб забрати окремі майнові цінності, і дуже стурбована тим, що мій чоловік буде розшукувати, розпоряджатися не тільки її речами, але і їх сімейним майном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Х'ю Джекман і Джерард Батлер носять її на руках.

Як повідомляв Знай. ua, крутіше нейронів Дженіфер Аністон, як мозок реагує на обличчя.

Також Знай. ua писав, що Ешлі Олсен закрутила роман з молоденьким хлопцем.