На Донбасі двоє українських військових пішли з життя просто під час планових занять. Наразі усі деталі трагедії встановлюються.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинуло два військовослужбовці. На місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів", - йдеться в повідомленні.

Військові навчання, фото: mil.gov.ua
Військові навчання, фото: mil.gov.ua

Варто зауважити, що також, за даними військових, на Донбасі постраждали ще два герої, а також один помер, але цього разу виною стали найманці Путіна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. На жаль, ще один український захисник отримав поранення, не сумісні з життям", - пишуть військові.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, війська ООС знову “дали по зубах” окупантам на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, ВСУ пообіцяли "судний день" бойовикам за загибель побратима.

Також Знай. ua писав, що Донбас здригнувся від потужного залпу гранатометів.