Відомий український хореограф, суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма оприлюднив вкрай милу фотографію зі своїм чотирирічний син Леоном та подякував дружині Ліліані за такий чудовий "подарунок".

Відповідну світлину він виклав на власній Instagram-сторінці, де й зібрав понад півмільйонну армію прихильників, яких останнім часом активно радує фотографіями та роликами.

"Як же я мріяв про сина!" - зізнався Яма, подякувавши дружину за те, що здійснила його мрію.

Влад Яма з дружиною Лілією, фото з Instagram
Влад Яма з дружиною Лілією, фото з Instagram

Щодо фанатів Ями, то їм світлина дуже сподобалися – вони засипали її тисячами лайків та коментарів стосовно того, що Леон дуже схожий на свого зіркового татуся. Так, дехто з користувачів навіть порекомендував Ямі мріяти також і про доньку, бо саме вона якнайкраще буде піклуватися про нього в старості.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До слова, танцюрист одружився на Ліліані ще в 2014 році, але після цього він ще кілька років всіма силами приховував подробиці особистого життя. Зокрема, він лише нещодавно зізнався під час гри "Правда або дія", яке виходить на YouTube-каналі не менш відомої Олі Полякової, що протягом трьох місяців після знайомства їхні стосунки з Ліліаною не заходили далі поцілунків

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.