Відомий молдавський виконавець Дан Балан, який був тренером в українському талант-шоу "Голос країни" і якому приписують бурхливий роман з не менш відомою співачкою Тіною Кароль, розповів, коли явить світу свій новий проект, анонсований раніше.

Відповідний ролик він оприлюднив на власній сторінці в Instagram, де вже зібрав мільйону армію прихильників.

Зауважимо, що раніше співак анонсував свій проект "Все пробачати, суть якого й полягає в тому, щоб допомогти звести людей, які раніше посварилися з тих, чи інших причин, та помирити їх.

Дан Балан, фото - Instagram
Дан Балан, фото - Instagram

"Запрошуємо людей, у яких є якась образа, вони з пов'язками будуть... І вони відкривають ці пов'язки і бачать людей, яких не зустрічали по 5, по 10 років. Більшість з них не бачилися з-за якоїсь образи. Їх запросили на це шоу, і вони зняли ці пов'язки… і, звичайно, біль, складно пробачити, але вони знаходять силу і прощають", - розповів тоді Балан.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі ж після тривалого очікування артист нарешті заявив, що прем'єра його першої режисерської роботи відбудеться 15 травня об 11 годині дня. Щоправда, де відбудеться презентація, поки невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жаркі стрибки – Балан такого точно не бачив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.

Також "Знай.ua" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.