Галерея у місті Вашингтон, США пропонує поціновувачам мистецтва купити картину, намальовану їхнім чотирирічним псом, і отримати декілька грам канабісу в подарунок.

Джерело: видання Business Insider.

Подружня пара тримає невелику картинну галерею, в якій виставляє роботи свого чотирирічного пса Судо. У собаки є власний пензель, який йому зручно тримати в зубах і палітра, де він активно і охоче змішує кольори. Пес малює легкі і грайливі картини-абстракції. Власники вважають, що його роботи мають високу художню цінність.

Собака-хужожник, фото Facebook
Собака-хужожник, фото Facebook

Оскільки галеристи розуміють наскільки суб'єктивною є оцінка мистецтва, ціна на картини не зафіксовано - люди можуть самотужки оцінити роботу пса. Кількість трави додається пропорційно до суми оцінки роботи: за 55 доларів можна придбати картину і 3,5 грами дурману, а за 330 доларів можна отримати картину і цілу унцію. Важливо усвідомлювати, що продаж канабісу у штаті Колумбія заборонено, а ось дарування - ні. За словами власників пса-художника, вони хотіли використати марихуану як засіб просування картин Судо серед творчої інтелігенції міста та штату.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

If You Buy This Dog's Painting, Her Owners Will Give You Weed

Because of a legal loophole, if you want recreational marijuana from this Washington DC "art gallery," you'll have to buy a painting done by a dog.

Geplaatst door Business Insider Today op Vrijdag 8 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Легалізація медичної марихуани в Україні: що змінить новий закон.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Трампа "обкурили" 11 штатів: де в США сказали "так" марихуані і чим це загрожує.

Також Знай.ua писав, що Масло канабісу продовжило життя онкохворої на три роки.