Знаменитий дитячий педіатр і телеведучий Євген Комаровський відповів на цікаве запитання читача: чи передається коронавірус через анус.

"Я вирішив прогулятися містом, але часто чхаю, весняна алергія. Не знайшов удома носовичок і взяв кілька метрів туалетного паперу. Після прогулянки майже весь він залишився. Можу я його використовувати прямим призначенням, адже він лежав в кишені з телефоном. Коронавірус через анус не передається?" - поцікавився чоловік у лікаря.

"Глибока суть питання! Чоловік дістав з кишені папір і подумав: "Ну не пропадати ж добру! Дай-но я напишу листа доктору Комаровському. Доктор, чи можна мені цим папером скористатися?"

Чи передається вірус через анус, запитує він. Мені цікаво, чи встигне він дотерпіти, поки ми змонтуємо це відео… Будемо монтувати в першу чергу, а то там у людини запор трапиться остаточно.

Товарише, вір! Цей папір абсолютно безпечний. Його можна використовувати. Ощадливість – наше все! Заощадив – значить, заробив. Підтверджую: через анус коронавірус не передається. Приємної вам дефекації!

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Та ще уточнення! Якщо коронавірус потрапляє, наприклад, на картон, куди волога не вбирається, він там добу може існувати. Особливість туалетного паперу – в нього волога вбирається. Тому коронавірус на туалетному папері вціліє менше доби. Але поки ви написали, поки ми зняли, поки змонтуємо, папір буде абсолютно безпечний. Можете використовувати, навіть не думаючи про цьому. Не відволікайтеся", - сказав Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я втомився, але я не йду", - доктор Комаровський взявся за шахраїв, які наживаються на його імені.

Як повідомляв портал Знай.uа, доктор Комаровський пояснив, як зменшити ризик розвитку пневмонії при Covid-19.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровський поділився правилами виходу шкіл з карантину.