Сусід російського актора Сергія Жигунова на дачі, академік Російської академії мистецтв Сергій Заграєвський, розповів, що роман артиста з журналісткою Вікторією Ворожбит, яка зовні дуже нагадує Анастасію Заворотнюк, вийшов на новий рівень.

За його словами, Сергій познайомив нову кохану зі своєю матір'ю Галиною Іванівною.

"Думаю, стосунки серйозні, раз він привозив дівчину до своєї мами", - зазначив Заграєвський.

Варто відзначити, що Жигунов зіграв весілля з Вірою Новіковою ще в 1985 році. У 2007-му їх шлюб розпався через таємний роман артиста з Анастасією Заворотнюк. Через два роки Сергій і Віра вирішили зійтися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але нещодавно зірку "Моєї прекрасної няні" стали помічати в компанії журналістки Вікторії Ворожбит. За даними ЗМІ, Сергій та Вікторія познайомилися в 2018 році під час підготовки кінофестивалю "Ранок Батьківщини" на Сахаліні, а пізніше почали зустрічатися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Жигунов одружується на копії "Моєї прекрасної няні" – кинув все через шалену пристрасть.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Моєї прекрасної няні" Жигунов знову залишив дружину заради молодої копії Заворотнюк.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Жигунов, якого намагалися запросити на кілька таких шоу, розкритикував в Instagram Андрія Малахова, який намагався "заманити" його на своє шоу і поговорити про коронавірус і Анастасію Заворотнюк.