Примадонна російської естради Алла Пугачова опублікувала в своїх соцмережах відео з її участю старшого онука Микити Преснякова. Проте ролик викликав неоднозначну реакцію, з-за чого хлопцеві довелося сперечатися і виправдовуватися.

Все почалося з того, що Алла Борисівна виклала у своїх соцмережах кліп старшого онука Микити Преснякова, який знявся у відеороботі разом з Женею Мильковським з групи "Нерви", на пісню "Тінь". Як відомо, онук примадонни пішов шляхом знаменитих батьків Володимира Преснякова і Крістіни Орбакайте, і зайнявся музикою. У Микити навіть є власна рок-група Multiverse, але вона не така відома, хоча і має своїх відданих фанатів.

Так, новий кліп онука Пугачової шанувальники сприйняли з ентузіазмом, але не обійшлося і без критиків. Один з користувачів невтішно висловився в коментарях на сторінці Алли Борисівни, так що Пресняков-молодший вирішив втрутитися. Він звернувся до "диванного критику", який, як Микита зрозумів, є людиною у віці. Він пояснив критику, що творить музику для абсолютно іншої аудиторії: "Повірте, мені просуватися на вашу аудиторію – тільки в мінус. Людина сприйнятлива до нової музики до 25 років. Та й на концерт групи в жанрі альтернативний метал ви навряд чи підете і скакати там не будете", – зазначив Микита Пресняков. Молодий артист запропонував хейтеру альбом групи, і тільки тоді можна буде про щось говорити. "Так ваше повідомлення виглядає, ніби у вас психічні проблеми з-за віку вже..." – зробив висновок Пресняков.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.