"Ревізор" показав, що відбувається за прилавками продуктового
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВ результаті ревізії, знімальна група помітила безліч грубих порушень карантинних вимог. Зокрема, неправильне носіння і навіть ігнорування захисних масок, халатів і бахіл, а також відсутність дезінфектора.
"Тут знімальна група помітила грубі порушення карантинних вимог — співробітники неправильно носять маски. Більш того, вони часто забувають про них! А про захисні одноразові халати, бахилах і дезінфектор в ЕКО Маркеті взагалі не чули. Але справжній шок чекав Юлію Панкову у відділі кулінарії. Там ревізор побачила купу тарганів!", - йдеться у повідомленні.
З "плюсів" зазначається, що особливих порушень на кухні не знайшли. Однак, повністю перевірити її не вдалося — працівники активно чинили опір. М'ясо в холодильнику свіже, судячи по даті приготування на наліпці. В порядку і санітарні книжки персоналу.
Проте "мінусів" було чимало. Наприклад, температуру при вході відвідувачам не вимірюють. На складі випічка стояла відкритою у коридорі, а у відділі кулінарії помітили таргана. Ще кілька тарганів знайшли за столом. Готові салати та риба зберігаються з порушеннями.
У відділі випічки виявили не запакований лаваш. Люменометр показав, що кількість хвороботворних мікроорганізмів на ньому в сотні разів перевищували норму. А рукавиці співробітника овочевого відділу виявилися епіцентром різних бактерій, оскільки люменометр показав понад 8 тисяч при нормі до 30. Що цікаво, таргани виявилися не єдиними мешканцями супермаркету — тут вдалося оселитися навіть горобцям.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, чи то бургер, чи вуглина -