Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела захоплююче тренування, навчаючись танцювати квікстеп разом з фіналістом "Танці з зірками", партнером Лесі Нікітюк, Максимом Єжовим і старшою донькою, 15-річною Машею. Дівчата під керівництвом зіркового красеня збордрили українок з самого ранку яскравими і спокусливими рухами під ритмічну музику.

Займаємося танцями заради гарного настрою 💃 Хореограф: @ezhov_maksim_ Прокидаємося, бадьорімося, розігріваємося! ⚡ Вчимо найшвидший бальний танець - квікстеп.

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Таке шось 😂😂😂", "А де тренування Оля??))) Сумуємо...❤️❤️", "Яка у Вас гарна природа!!!", "А поправилася то як Олічка)))", "Бомбезна🔥", "Ольга ви прекрасні ❤️🙈😜".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.