Учасник численних корупційних скандалів міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв'ю журналістам видання Буквы заявив, що готовий до відставки: «Відправлять, так відправлять. Тут головне встигнути більше зробити, тому що політичне життя, воно мінливе».

До діяльності Криклія могли виникнути претензії з боку Президента Володимира Зеленського, якому міг набриднути корупційний фон, що сформувався навколо Міністерства інфраструктури, очолюваного Криклієм.

Правда, сам Криклій стверджує, що таких претензій з боку Президента не існує. «Думаю, що якщо були б, я б знав», - сказав Криклій.

Нагадаємо, як нещодавно писали ЗМІ, Криклій є організатором транспортного корупційного картелю, який підпорядкував своїм особистим інтересам практично всю транспортну інфраструктуру України.

Проти Криклія ДБР вже завело дві кримінальні справи: щодо нецільового використання коштів Резервного фонду при поверненні українців на батьківщину при оголошенні карантину і через підозри в корупції під час видачі дозволів на установку газобалонного обладнання в автотранспортних засобах.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще