Дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська поділилася своєю думкою відносно тренда на відповідальне споживання. Пост про це вона опублікувала в Instagram.

"Відповідальне споживання – життєва філософія, яка набирає все більших обертів. Цей тренд дуже близький і мені, тому що я впевнена, що, засмічуючи своє середовище, ми засмічуємо і власну свідомість", - розповіла Зеленська.

Перша леді України висловила рішучість і долучилася до соціальної ініціативи #звичкаусвідомлювати. І розповіла про власний внесок у проект і дорогому для неї сукню.

"Сукня від українського дизайнера Дафни Мей стає моїм внеском у проект. Це плаття для мене – особлива і пов'язана з приємними спогадами. Саме в ній я вперше як дружина Президента вітала у Києві іноземну гостю – дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Сару Нетаньягу", - написала Зеленська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці не пройшли повз публікації і відзначили красу першої леді. Однак деякі розкритикували публікацію за те, що Зеленська на карантині рекламувала сукню, яку можуть дозволити собі далеко не всі українці і до того ж на карантині.

"Ми собі такі сукні не можемо дозволити, так як на 860 грн дитячих, особливо не розженешся!", "Ви дуже красива. Мені приємно, що у нас така перша леді❤️", "Я думаю що зараз під час карантину коли люди на останні копійки виживають то тільки якраз рекламувати сукню", " Дуже гарна сукня😍Тільки я трішки не зрозуміла в чому суть соціального ініціативи?))", "Красуня, така гарна, а що в країні змінюється від цієї краси?", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська розлютила українців новою зачіскою.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський на всю Україну зізнався в любові одразу двом жінкам.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська викликала хвилю обурення роликом про людей з інвалідністю.