Всесвітня організація охорони здоров'я зробила підрахунок середньої тривалість життя українців. Так, станом на 2016 рік в середньому очікувана тривалість життя українців становила 72,5 року. Про це йдеться у звіті ВООЗ.

Так, згідно зі звітом Всесвітньої організації охорони здоров'я, середня тривалість життя жінок в Україні складає 77,1 року, чоловіки, за прогнозами експертів живуть менше – 67,6 року. Водночас, середня тривалість здорового життя в Україні − 64 роки, тоді як 60,3 року для чоловіків і 67,6 року для жінок.

При цьому, середня тривалість життя в Україні у минулому 2019 році була на рівні 71,79 року. При цьому в СРСР, за "найкращою у світі медицини" і "кращого життя", середня тривалість становила всього 67,71 року.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Раніше ми розповідали, чому жінки кардинально змінюються після весілля. На жаль, шлюб дуже часто негативно позначається на зовнішньому вигляді жінок. Мова йде не тільки про вагу або модних вбраннях, але і про енергії і блиску в очах. Здавалося б, мало бути навпаки, але реальність відрізняється.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українець набрався "гострих відчуттів" на Укрпошті, пропонують послуги з ризиком для життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські пенсіонери до кінця 2020 року отримають надбавку — озвучені суми "бонусів".

Також портал "Знай.ua" писав, що українка розповіла про свою пенсію - в очікуванні індексації дні тягнуться, як без хліба.