У мережі оприлюднили ще нікому не відомі фото зі знаменитим американським винахідником та засновником Apple Стівом Джобсом. Показав їх світу творець Google Reader Джейсон Шеллен, виклавши їх у Twitter.

Так, на фотографіях, які були зроблені в серпні 2007 року в їдальні корпорації Google, Джобс відображений разом з головними особами компанії - одним із засновників Ларрі Пейджем і головою ради директорів Еріком Шмідтом.

Сам Шеллен пояснив, що сфотографував Джобса в останній тиждень роботи в Google. Він вважає, що знімав на кнопковий мобільний телефон Palm Treo 680, який вийшов в кінці 2006 року.

Фото з допису

До слова, ці знімки були зроблені вже після виходу першого смартфона Apple - iPhone. У січні 2007 року Шмідт був на сцені під час презентації гаджета і розповідав про Google Картах і додатку YouTube. Відносини між компаніями охололи після того, як Google випустила свою мобільну операційну систему Android.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, тисяча доларів за емоджі-машину: у мережі висміяли iPhone X

Як повідомляв Знай.uа, колишній співробітник Apple розповів, чому в iOS 13 так багато помилок

Також Знай.uа писав, що українець допоміг Джобсу створити перший комп'ютер: фото