На Житомирській трасі у бік Києва сталися масштабні ДТП, які імовірно влаштували фермери зіткнулися близько 15 автомобілів. Про це Facebook повідомляє Укравтодор.

Укравтодор зазначає, що всі учасники дорожньо-транспортних пригод живі, проте є кілька постраждалих.

"Українські палії продовжують нести загрозу здоров'ю і життю громадян. Просимо звертатися в правоохоронні органи, якщо ви бачите неконтрольоване спалювання сухої рослинності", – йдеться у повідомленні.

ДТП, Фото: mykyivregion.com.ua
ДТП, Фото: mykyivregion.com.ua

Повідомляється, що фермери влаштували димові завіси для того, щоб уберегти врожай від заморозків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У результаті аварії утворилася пробка на близько 5 кілометрів.

Раніше повідомлялося, що Верховний суд України постановил, що українські водії повинні пропускати пішоходів, зокрема і на червоний колір світлофора, адже в разі аварії до відповідальності можуть притягти обидві сторони.

Так, мова йде про смертельне ДТП, в якому водій збив пішохода, який перетинав дорогу на червоний сигнал світлофора. Перша інстанція виправдала водія, однак апеляційний суд постановив, що винним в інциденті також є і водій. Він порушив ч. 2 ст. 86 Кримінального кодексу (Порушення ПДР, що спровокувало смерть потерпілого).

ДТП із 15 автомобілів на трасі під Києвом Одразу декілька різних масштабних аварій сталися сьогодні зранку по Житомирській трасі (десь 40 кілометр). Ми нарахували 10 вантажівок і 5 легковиків. Затор просто нереальний, кілометрів на 5. Деталі щодо цих #ДТП уточнюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 15 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, п'яний киянин посварився з дівчиною і включив "режим шумахера", копи не оцінили.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові скандальний коп влучив у п'яну бійку і схопився за стовбур.

Також Знай. ua писав, що у Німеччині автобус протаранив залізничний вокзал, безглуздість ситуації зашкалює.