Унікальний підручник презентували на Донбасі. Так, мова йде про книжку "Історія "ЛНР" з найдавніших часів і до наших днів", яку вже висміяли в мережі та заявили, що це просто "повна маячня".

Про таке розповів український журналіст Денис Казанський в Twitter.

"У Луганську випустили підручник "Історія "ЛНР" з найдавніших часів і до наших днів ", – підписав він публікацію та оприлюднив низку фотографій, які дійсно демонструють книгу "ЛНР".

Одним з авторів, так званої "історії" ЛНР", виступив Дмитро Сергійович Крисенко, який, згідно з інформацією на сайті Луганського Національного університету імені Тараса Шевченка, є доцентом, кандидатом історичних наук. А з лютого 2019 року обіймає посаду в.о. завідувача кафедри філософії і соціології.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зауважити, що користувачі мережі висміяли такий підручник та запевнили, що цією книжкою "можна лише підтертися":

"А мужика на фото якось навіть шкода. Це автор? Таке враження, ніби його в підвалі тримали, поки не напише цю історичну роботу", "З найдавнішого 2014 року і до минулого вівторка", "Найскладніше було написати не цю маячню, а змусити місцевого кроманьйонця вручити книжку. Можливо, це пітекантроп?", "Якщо архантропа причесати, одягнути в піджак і випустити на вулицю, ви, можливо, не помітите його в потоці наших співгромадян", "Кажуть, папір, на якій надрукували книгу, дуже м'який, щоб все для людей", – писали в мережі.

Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вкусив ФСБшника і майже рік сидів у полоні — легендарний український пес повернувся на вірну службу додому.

Також "Знай.ua" писав, в хід на Донбасі йшли гранатомети і кулемети, але українські військові вистояли і дали відсіч, звіт ООС.