В одному з кафе Гонконгу випустили морозиво, яке має смак сльозогінного газу. Як повідомляє агентство «Ассошіейтед Прес», новинку представили як нагадування про минулорічні протести, під час яких поліція застосувала сльозогінний газ близько 16 тисяч разів.

Основним інгредієнтом морозива є чорний перець. Від нього навертаються сльози і перехоплює подих. Власник кафе вважає, що саме перець найкраще імітує газову зброю.

У пошуках ідеального рецепту він експериментував з васабі і гірчицею, але від них не було потрібного ефекту.

Кафе з морозивом з чорним перцем, фото: apnews.com
Кафе з морозивом з чорним перцем, фото: apnews.com

Кухаря в кафе обсмажують чорний перець, як кавові зерна, і подрібненим додають його в джелато — морозиво, приготоване за італійським рецептом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"На смак як сльозогінний газ. Спочатку важко дихати — дуже гострий і неприємний смак. Мені відразу захотілося напитися води, — сказав агентству відвідувачка Аніта Вонг, попробовавшая морозиво. — Я думаю, цей досвід не дасть мені забути біль, яку я відчула під час протестів". Власник кафе підтримав Вонг: "Ми хотіли б зробити аромат, що нагадує людям про те, що вони все ще повинні підтримувати протести і не втрачати запав".

Вартість морозива – 5 доларів і його продають приблизно по 20-30 штук в день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дієтичне морозиво з йогурту - топ-5 кращих рецептів з натуральних продуктів.

Як повідомляв Знай. ua, королева Єлизавета II розкрила секрет харчування для краси і довголіття.

Також Знай. ua писав, про рецепт борщу, заради якого їдуть в Україну іноземці