Ведучу програми "Ревізор. Карантин" Юлію Панкову звинуватили у перешкоджанні роботі кухарів відомої піцерії та викликати правоохоронців, які встали на її бік та "захистили" від розлюченого власника.

Під час пандемії коронавірусу безпека в закладах – на першому місці. А відтак, ведуча "Ревізор. Карантин" вирішила провести інспекцію в одній з відомих піцерій та перевірити, чи дійсно кухарі дотримуюся усіх норм під час готування їжі.

"Ми прийшли у заклад з ревізією пізно ввечері. Адже піцерія працює цілодобово. Кухня в кінці зміни була в ідеальному стані. Кухарі працювали в масках та рукавичках. В холодильниках всі продукти свіжі та простікеровані. М'ясо розморожувалось правильно", - каже ведуча.

Фото з місця події

Щоправда, під час ревізії на кухню увірвався керуючий та почав кричати та звинувачувати ревізора в тому, що вона зупинила роботу працівників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"І вже за традицією попередніх перевірок, керівник викликав поліцію. Правоохоронці перевірили усі документи команди та редакційне завдання Нового каналу. Та переконались, що я виконую свою журналістську роботу, яка передбачена статтею 58 ЗУ "Про телебачення і радіомовлення". В ній йдеться про те, що журналіст, пред’явивши редакційне посвідчення, може перебувати на території, де оголошено надзвичайну ситуацію, та безперешкодно виконувати свої професійні обов’язки", - розповідає ведуча.

Фото з місця події

В результаті, після того, як поліція підтвердила законність вчинюваних дій знімальною групою, керівник кардинально змінився, ставши люб’язнішим, та показав усе, що вимагала ревізор.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українець у "Сільпо" знайшов гостру начинку, замість вареника скальпель хірурга.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Епіцентр і Нова лінія потрапили під приціл Антимонопольного комітету, у чому їх підозрюють.

Також "Знай.ua" писав, чи то бургер, чи вуглина - українець купив обід на заправці і дуже розчарувався.