Відомий шоумен та ведучий проекту "Екси" Олександр Педан закликав українських чоловіків поважати власну родину, а також показав цікавий спосіб того, як розважитися під час карантину.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

"Я постійно тут пишу, що сім’я - це найголовніше. У якийсь момент рідні стали основним сенсом життя і перебили важливість кар’єрного росту, залежності від популярності, грошей, уваги тощо. Для справжнього чоловіка сім’я має бути рушійною силою.

Педан, фото: Instagram
Педан, фото: Instagram

Він має захищати, опікуватися і роботи так, щоб у родині всі були щасливі та задоволені. Усе, що роблю, як би це пафосно не звучало, - все для рідних", - написав він, оприлюднивши відеоролик, на якому грає в цікаву гру з власною донькою Лєрою.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, на кадрах ведучий грає в гру "ножиці, папір, камінь", щоправда, не звичну для нас усіх, а особливу – хто програє, той мусить вмочити обличчя в миску з мукою, кетчупом та яйцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведучий Педан відверто зізнався про відносини з Притулою: "Усі думають, що ми..."

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.