Російський репер Олексій Долматов, більш відомий під псевдонімом Гуф, анонсував гастрольний тур по містах України, однак Служба безпеки нагадала, що йому в'їзд в нашу країну йому заборонений до 1 березня 2021 року.

Про це повідомляє прес-центр СБУ у своєму офіційному Telegram-каналі.

"СБУ повідомляє: Долматову заборонено в’їзд на територію України через виступи в тимчасово окупованому Криму — до 1 березня 2021 року. Як мінімум 😉 Тому відвідати Україну він може лише уві сні", - наголошується в повідомленні силовиків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, російський репер Гуф представив свій перший магазин в Україні, незважаючи на заборону йому самому перетинати кордон нашої держави.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Долматов заявив, що не буде вибачатися за "бої без правил" з чотириногими, які він влаштував на вулиці, коли вигулював свого пса.

Також портал Знай.uа писав, що Гуф зачитав українською пару рядків, де ще раз прорекламував свій магазин. Після він перейшов на російську, при цьому в тексті він зазначив, що "летить на Україну".