Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

А вже цього разу зірка "Аферистів в мережі" закликала українців стати частиною її програми, а точніше заявила, що наразі відбувається набір учасників у новий сезон "аферистів" і вона шукає людей, які хочуть "засяяти".

Наречена Розенка, фото з вільних джерел
Наречена Розенка, фото з вільних джерел

"Цією сонячною фоткою я нагадую: тепер кожен може з вас засяяти в нашій програмі Прямо зараз проводимо набір учасником на наступні зйомки, - написала Лебідь, оприлюднивши світлиною, на якій продемонструвала свою струнку фігуру в леопардовому купальнику.

Варто зауважити, що користувачам такий знімок сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона виглядає фантастично.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наречена ексміністра Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала поповнення в сімействі: "Моя Сарочка".

Як повідомляв портал Знай.ua, В Олени-Христини Лебідь виявили анорексію: прем'єр Розенко її не годує.

Також Знай.ua писав, що Наречена Розенка злилася воєдино з екс-міністром на очах українців – "Шепоче"