Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Эсхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього розповіді про створення свого YouTube-каналу "Ходять чутки".

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася на прогулянці у води, вона зображена на тлі красивого пейзажу. На прогулянку дівчина вийшла в сірих джинсах і світлій блузі, поверх якої накинула білу безрукавку. Її волосся недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Раміна розповіла, як створювала свій YouTube-канал. Дівчина зізналася, що навіть продала машину, щоб втілити свою мрію. "Мій канал і я, як інтерв'юер – приклад того, як людина навчається і працює над собою з випуску у випуск. Коли щось виходить краще, іноді не дуже, але головне – мене не зупинити. Я вигризла це місце і нікому не дозволю знецінити мою працю. Нікому!", - написала Эсхакзай.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.