Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Эсхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього розповіді про створення свого YouTube-каналу "Ходять чутки".

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася на прогулянці у води, вона зображена на тлі красивого пейзажу. На прогулянку дівчина вийшла в сірих джинсах і світлій блузі, поверх якої накинула білу безрукавку. Її волосся недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Раміна розповіла, як створювала свій YouTube-канал. Дівчина зізналася, що навіть продала машину, щоб втілити свою мрію. "Мій канал і я, як інтерв'юер – приклад того, як людина навчається і працює над собою з випуску у випуск. Коли щось виходить краще, іноді не дуже, але головне – мене не зупинити. Я вигризла це місце і нікому не дозволю знецінити мою працю. Нікому!", - написала Эсхакзай.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.