Відомий український педагог, політик, співак і справжній артист-красень Михайло Поплавський нагадав про себе цікавими заявами. Ведуча Катя Осадча розпитала ректора КНУКіМ про пікантні і дуже особисті теми. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Журналістка запитала — чи отримують студентки його вишу заліки за виступи і ходіння на концерти Михайла Поплавського? На що сам ректор відповів ствердно і поділився ще кількома моментами щодо особистого життя.

"Студенти задоволені працювати з татком. Мене називають: Міх-міх, Батя вдома, Поплавок... Я вже був там (про шлюб - ред.), так сказати заміжня і більше нехочу. Багаті чоловіки старими не бувають. Ви запитаєте студенток, вони вам розкажуть, тому що я просто всіх обожнюю, я їх люблю і ціную. Ірина Білик казала - "Михайло Михайлович такий пустун..."... Я всім чоловікам раджу не закидати секс, тому що секс — це життя", - розповів Поплавський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, як привітали Ірину Білик Полякова, Коляденко, Могилевська, Сумська, Гросу, - від пристрасних поцілунків до пісень про кохання.

Як повідомляв Знай.uа Поплавський став "Людиною року" - за що нагородили премією автора "Кропива ти моя кропива".

Знай.uа писав, Михайло Поплавський отримав українського Оскара - метр взяв престижну премію.