Відомий турецький актор, учасник конкурсів Туреччини та "Краща модель світу" в 2002 році, Киванч Татлитуг активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує мільйонну аудиторію різноманітними фотографіями та відеороликами.

Так, цього разу 36-річний красень, якого вважають турецьким Бред Біттом, розмістив зворушливе фото зі своєю дружиною, модельєркою Башак Дізер, з якою він одружився в 2016 році. До цього пара кілька років жила разом, причому натовп фанаток актора весь час дивувалася, що він знайшов у звичайній і нічим не примітною Башак.

Киванч Татлитуг, instagram.com/kivanctatlitug/
Киванч Татлитуг, instagram.com/kivanctatlitug/

Щоправда, подружжя з гідністю пройшли випробування часом і, схоже, їх любов і взаєморозуміння не тільки не згасли в шлюбі, але і стали ще сильніше.

Зокрема, на знімку актор ніжно обіймає свою кохану дружину та удає, що хоче її поцілувати. В цей час сама дівчина легко посміхається та дивиться в камеру, тримаючи свого чоловіка за руку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Також Знай.ua повідомляв, що надихнуло знаменитих матусь дати дітям незвичайні імена.

Також "Знай.uа" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.