Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайним веселим відео, на якому з'явилася на велосипедної прогулянки.

Як видно, Світлана знімає сама себе під час їзди на велосипеді. На прогулянку зірка вийшла в цікавому темному вбранні з яскравими строкатими рукавами, а на її голові рожева шапка. Волосся зірки розпущені і майорять на вітрі, а на її обличчі немає макіяжу. На відео вона весь час посміхається, а в якийсь момент навіть висунула і показала мову. У підписі до публікації Лобода написала: "Прямо зараз на @russkoe_radio. Поговоримо. ПРЕМ'ЄРА ПІСНІ #мій. Вже на радіо". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.